header banner
Default

Btcturk Hesap Silme: Hesabı Nasıl Silinir ve Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır?


  2013 yılında Türkiye’de kurulmuş olan bir platform olan Btcturk üyelik iptali ve hesap kapatma işlemleri son zamanlarda üyeler tarafından merak ediliyor. 

 Btcturk Hesabı Nasıl Silinir ve Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır? 

Btcturk pro, Btctürk'ün başka bir kripto para borsası olarak hizmet veriyor. Bu nedenle de hem pro hem de normal üyelik hesabı aynı şekilde kapatılabilir. 

Btctürk üyelik iptalini gerçekleştirebilmek için herhangi bir neden sunmanız gerekmiyor. Üyeliğinizi iptal etmeden önce de Btcturk'e giderek kullanıcı sözleşmesinde bulunan hakları incelemeniz gerekir. 

Btctürk üyelik iptalini gerçekleştirmek için de hesabınızı kapatmak için [email protected] adresine bir mail göndermeniz gerekir. Aynı zamanda üyelik iptallerini Btcturk iletişim sayfalarından da kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. 

Btcturk bize ulaşın sayfasına girerek iletişim formunu dikkatli bir şekilde doldurabilir ve Btcturk hesabınızın kapatılması için firmaya talepte bulunabilirsiniz. 

Btcturk hesabının kapatılması ve [email protected] adresine Btctürk ve Btctürk pro üyeliğinizi sonlandırmak için hesap numaranız, üyelik numaranız, adınız soyadınız, mail adresiniz ve telefon numaranızın da yer aldığı bir mail gönderebilirsiniz. 

Btcturk size en kısa süre içinde dönüş yaparak hesabınızı kısa bir süre içinde iptal eder. Bu süre içinde hesabınızda bulunan bakiyelerin bankanıza transferini de sağlayabilirsiniz. 

 Btcturk Üyelik İptali ve Hesap Kapatma 

 Btcturk, 2013 yılı içinde Türkiye’de kurulan bir platformdur. Btcturk ile dijital para olarak da bilinen kripto paraları alım satım işlemi Türk lirası cinsinden de gerçekleştirilir. Kripto para borsası platformu olarak bilinen Btcturk üyeliği mobil uygulama ve resmi web sitesi üzerinden gerçekleştirilir. Btcturk’ün aynı zamanda birde Btcturk pro üyeliği de vardır. Kullanıcılar Btcturk ve Btcturk pro üyeliklerini herhangi bir neden belirtmeden de iptal etme hakkında sahiptir. 

 Dijital para piyasasını yakından takip etmek ve kripto para alım satım işlemlerini gerçekleştirmek isteyen bir insan kripto para borsasına sahip olan platformlarda hesap açmaları ve bu uygulamalara üye olmaları gerekir. Kripto paralar tüm dünya piyasasında genellikle dolar cinsinden alınıp satılıyor. Ama Türk lirası üzerinden de kripto para alım satım yapmak isteyen kişiler Türkiye’de bulunan platformları tercih ediyor. Yapılan bu üyelik kullanıcının isteği ve talebi sayesinde iptal edilebilir ya da hesap kolaylıkla kapatılabilir. 

 Btcturk üyelik İptali ve Hesap Kapatma 

 Btctürk ve Btcturk pro aslında aynı şirkete ait olan platformlardır. Bu nedenle de üyelik iptali ve hesap kapatma işlemleri de aynı aşamalarla yapılır. Her kullanıcı ise, hesap kapatma ve üyelik iptali hakkına da sahiptir. Btctürk ve btctürk pro üyelik iptali işlemleri için kullanıcılar herhangi bir neden sunmanız gerekiyor. Üyelik iptali gerçekleştirecek olan kişilerin sahip oldukları resmi hakları ise, Btcturk ve Btcturk pro resmi web sitesi üzerinden de öğrenebilir. 

 Btcturk ve Btcturk pro üyelik iptali gerçekleştirmek için hesap kapatma işlemlerini [email protected] adresi üzerinden yapabilirsiniz. Bu adres üzerinden de şirket ile iletişime geçebilir üyelik iptali ve hesap kapatma işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için [email protected] adresine Btctürk ya da btctürk pro üyelik yaparken de ver bu adrese bir mail yollamanız gerekmektedir. Mail içinden üyeliğinizi iptal etmek ya da hesabı kapatmak istediğinizi belirtmeniz halinde şirket size en kısa süre içinde geri dönüş yapar ve sizi bilgilendirir. 

Sources


Article information

Author: Kelli Brown

Last Updated: 1703138882

Views: 449

Rating: 4.3 / 5 (115 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kelli Brown

Birthday: 1954-04-13

Address: 12566 Wilkinson Haven Apt. 543, Molinaville, SC 82873

Phone: +3695974646571379

Job: Article Writer

Hobby: Astronomy, Sailing, Swimming, Puzzle Solving, Badminton, Photography, Hiking

Introduction: My name is Kelli Brown, I am a steadfast, Colorful, courageous, tenacious, Open, important, honest person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.